Pärlans stilkavalkad #1

Anna är vår stiliga vän som ibland kommer och hälsar på oss här i fabriken, och sist fick hon nog hela klientelet på Vasastans Ost att vända sig om både en och två gånger. Så snyggt 40-tal med en släng av glamorös film noir-känsla ser man inte varje dag!

Sandra är vår egen toppsnäcka, med stans mest avundsvärda samling vintagedräkter. Alltid matchade på bästa sätt med lagda lockar, delikata handskar, snygga väskor och tjusiga skor! Henne kommer ni definitivt se mer av framöver.

Tjing!

Pärlorna

78 svar till Pärlans stilkavalkad #1

 • Sandra skriver:

  Åh, frisyrerna! Så häftiga! Den dagen jag bestämmer mig för att klippa av mitt långa hår så får det bli en längd som är praktisk nog att göra tjusiga frisyrer med.
  För övrigt måste jag bara säga att era kolor är de absolut godaste kolor jag någonsin har ätit!  Köpte fyra stycken idag och önskade att jag hade köpt fler. Jag vet vad jag kommer ge hela släkten i julklapp!

 • esteterier skriver:

  Åh, supertjusiga båda två! :)

Bloggarkiv
 • 2013 (5)
 • 2012 (53)
 • 2011 (25)
bloglovin