Pärlans Konfektyr behöver förstärkning i kolafabriken!

Hos oss kokas det kola av ekologisk färsk grädde, äkta smör och prima socker på klassiskt franskt vis i koppargrytor. Den första kolan såldes i december 2010 och nu finns våra kolor i delikatessbutiker runt om Sverige. Kolans guldålder var 30-40-talet och vår butik på Södermalm i Stockholm andas flärden från förr.

Vi söker dig som vill jobba i köket, men då företaget växer och ständigt förändras, ser vi gärna att du utvecklas med företaget och så småningom tar dig an även andra roller.

Vi kräver inte att du har tidigare erfarenhet av att jobba med konfektyr, inte heller att du har en faiblesse för 30-40-talets estetik, men värdesätter om du har ett sinne för det goda och det vackra. Det viktiga är din personlighet, vi vill att du är en glädjespridare med engagemang och vilja att ständigt utvecklas. Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten, gillar högt tempo, tänker kreativt för att hitta smarta lösningar och inte drar sig för att hugga i där det behövs. Du bör ha förståelse för och gilla utmaningen att jobba i ett litet, entreprenöriellt företag.

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts efter sommaren. Frågor samt ansökan skickas till parlan@parlanskonfektyr.se

Foto: Martina Ankarfyr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam protection by WP Captcha-Free

Bloggarkiv
  • 2013 (5)
  • 2012 (53)
  • 2011 (25)
bloglovin